Bra start på livet med valpkurs i Göteborg

Ett bra sätt att starta ett livslångt förhållande med din hund är att ta en valpkurs i Göteborg. Här byggs förtroende och gemenskap och ni lär känna varandra.

Hundar är inget annat än underbara kompisar. En hund försöker alltid så gott den kan att vara sin flockledare till lags och ger ovillkorad kärlek. För att detta ska fungera på rätt sätt behöver förstås hunden veta vem som är flockledare. Hur ordnar man det? Och hur får man hunden att lyda?

Är man nybliven och ovan hundägare kan frågorna bli många och att läsa sig till kunskap räcker inte alltid. Teori är nog bra men ofta känns det som att just din hund inte riktigt passar in i mallen. Hur får du en väldigt glad hund att göra som du vill? Hur hanterar man problem?

Valpkurs med extra allt

Som hundägare vill man ha en trygg och glad hund. Det är till fördel för alla om den lär sig vardagslydnad utan att bli kuvad och det sker enklast och bäst på en valpkurs. Där får man in korrekta beteenden från första början och slipper en massa huvudbry som kan uppstå med ouppfostrad otrygg hund.

Vad brukar en valpkurs då innehålla? Främst tränar man saker som inkallning, koppelträning, lösträning och hur man möter och/eller ignorerar andra hundar. Fungerar allt detta fungerar det mesta. Från denna grundläggande kurs kan man sedan, om man vill, fortsätta och kanske inrikta sig på specifika aktiviteter som spår eller agility. Världen är öppen för dig och din kompis.

Publicerat den
Kategoriserat som Djur