Badrumsrenovering ingen lek i Göteborg

Det har blivit på modet att renovera sitt hem på egen hand. Men när det kom till badrumsrenovering i Göteborg var det kanske inte det smartaste att göra.

Kenneth hade hittat en lägenhet som låg perfekt till och var belägen i ett gammalt hus. Nu var han på väg på en visning, nyfiken på varför den hade ett relativt lågt startpris. Det kunde inte vara en slump. Det måste vara något riktig stor fel som krävde renovering, det var han säker på.

När han kom till badrummet hittade han anledningen till det låga priset. Badrummet var en katastrof. Kakelplattorna såg ut att vara ditsatta av en riktig lekman. De satt ojämt så att de gråa ränderna emellan var allt utom raka. När han såg sig omkring insåg han att det inte var det enda som var fel i rummet.

Badrumsrenovering möjlig

Trots det hemska badrummet kunde han inte värja sig mot de känslor som lägenheten väckte. Han ville ha den och fick han köpa den till utgångspriset hade han tillräckligt med pengar över för att göra en badrumsrenovering. Till sin lycka hade han upptäckt att lägenheten i övrigt var i bra skick och inte behövde hans omedelbara omsorg.

Så snart han kunde kontaktade han ett företag med duktiga hantverkare. De tog hand om den badrumsrenovering som krävdes i hans lägenhet i Göteborg. Med de nya kakelplattorna i beige och vitt skapades en mysig spakänsla och den extravaganta duschen kändes perfekt. Nu kunde han flytta in i sitt underbara hem.

Publicerat den
Kategoriserat som Bostad