Husförsäljning med full kännedom

Ska du köpa ett hus? Känner du inte till några fel eller brister? Även om det är så, så kan det vara en trygghet att det sker en besiktning. Då kan du känna dig lugn med ditt planerade husköp.

Troligen köper du inte tomater utan att se till att alla ser bra ut och har rätt konsistens. Men ändå är det många som köper hus utan att ta reda på ifall det finns några dolda eller synliga fel. Fel som kan innebära hundratusentals kronor i renoveringskostnader, eller ännu mer. Ska du köpa ett hus i Uppsala snart? Var då en av de kloka och boka en överlåtelsebesiktning i Uppsala. Då kan du få veta vad det är som du är på väg att köpa. Om det är ett bra köp eller om du tänker ta över en hel värld av problem som kommer att tömma ditt bankkonto och knäcka ditt humör.

Fukt och dolda fel

Ett hus kan se helt och friskt ut, men i det dolda kan det finnas en mängd olika fel. Eller så kan det vara som en bomb, där det när som helst kan explodera. En besiktning kostar endast några få tusenlappar. Så hoppa aldrig över att göra en besiktning, även om det är ett hus som inte kostar så mycket i inköp. Det billiga köpet kan bli väldigt dyrt om du har otur. Och i vissa fall vara så illa att du mer eller mindre får riva ut hela husets innanmäte på en gång.