Äntligen kan de bada på tomten

Förr var det något som endast kändisarna hade. Men nu är det annorlunda. Förr stirrade man storögt när man såg en pool på någons tomt. Nu är det fullt möjligt att skaffa en egen pool på tomten.

När familjen Zetterström hade bestämt sig för att bygga pool kunde inte tiden gå fort nog. Ett oväntat tillskott i kassan hade plötsligt gjort drömmen möjlig. Först hade de missförstått att det snart var höst men insåg snart att det inte kunde vara bättre timing. Ville man ha en nedgrävd pool skulle själva hålet helst göras på hösten. På så vis fick jorden tid att sätta sig.

En trevlig kille från företaget de valt kom på besök för att börja planeringen. Dessutom skulle han hjälpa familjen med att se ut vad som skulle passa bäst för deras familj och tomt.
De blev förvånade över hur mycket det var att tänka på och var glada att de hade Erik, företagets representant, som de kunde rådfråga.

Från beslut till poolparty

Själva hålet gjordes på hösten. När sedan snön smält bort och våren kommit skulle poolen komma. Den var klar och skulle bara monteras, något som skulle ta bara några dagar. De hade sett på en annan pool men den skulle ta längre tid och valet hade varit enkelt.

En ovanligt varm dag i juni invigdes poolen med barbeque tillsammans med närmaste grannarna. Många dopp blev det den dagen och under eftermiddagen blev det till och med lite volleyboll. Något som uppskattades av både barn och vuxna. Läs mer om pooler på denna hemsida: https://www.byggapool.net/