Hela familjens tandläkare i Bromma

Det är bra att vara hemtam hos tandläkaren och att barnen är vana vid att gå dit. Då blir det så mycket enklare när man får riktiga problem, som när kindtänder behöver lagas eller opereras.

För det mesta lufsar vardagen på hos alla familjer med tandborstning och sedvanliga rutiner. När det uppstår några tandproblem kommer det då ofta som en total överraskning. Det händer när tonåringen får problem med en kindtand, till exempel, eller om någon tand växer helt fel och måste tas bort. Då går man till sin vanliga tandläkare i Bromma men den gången gäller det ingen vanlig kontroll, utan ett akut problem som behöver åtgärdas. Man känner till kliniken, och man är bekant med personalen.

Naturligt med ett tandläkarbesök

Som förälder vill man få in i barnets medvetande att det är naturligt och trevligt att gå till tandläkaren. Det är ju en sanning med modifikation för de flesta vuxna, för att laga tänder är något nödvändigt, men så speciellt trevligt är det väl inte, egentligen. För barnens del består det trevliga i att de får mycket beröm när de öppnar munnen för kontroll hos familjens tandläkare i Bromma och att de möjligen får något klistermärke med sig därifrån. Kanske får man också en ny tandborste eller tandkräm av föräldrarna. Det är ganska troligt att man även mutas med något annat i samband med lördagsmyset.

Hur är det, har ni någon familjetradition att gå till en tandläkare i Bromma? Annars är det dags att leta upp en trevlig klinik där.