Nytt badrum ger vardagslyx

Vem vill inte mötas av ett varmt golv och en mysig stämning när man kommer in i sitt badrum. Med hjälp av lite nya färger och ett fint badkar kan man plötsligt äga ett eget litet hemmaspa.

Nu är det dags att vi unnar oss något, sa Kristina en dag när hon utmattad landade i soffan. Både hon och maken arbetade inom tidningsbranschen och var ständigt på språng. Konstant på väg mot nästa deadline. Det var inte ofta de gjorde något utanför hemmet utan lagade goda middagar när de hade tid över.

Hon lade fram sin idé. Ett nytt badrum. Men inte ett vanligt med bara en duschkabin. De hade ett litet rum som gränsade till badrummet. Att riva det skulle skapa ett härligt utrymme för dem båda. Hon ville ha varma färger och en stor jacuzzi som rymde dem båda. Maken bara nickade gillande.

En oas i vardagen

Så kom det sig att Kristina en dag några veckor senare öppnade dörren för hantverkare från Bromma som skulle ta hand om renoveringen. Gav dem nyckeln och flyttade tillsammans med maken till sommarstugan.

Det hade varit så kul att få vara delaktig i planeringen tillsammans med byggfirman. Tänk att de kunde fixa allt från kakel till badkar. Golvvärme och badrumsmöbler. Det enda hon själv handlat in var handdukar och lite inredningsdetaljer.

Det kändes som magi på riktigt att komma hem och se allt det nya. Som att komma in på ett lyxigt hotell. Invigningen blev perfekt. En jacuzzi för två och varsitt glas champagne i stearinljusets sken. Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: badrumsrenoveringbromma.nu